Sayfa Reklamları

 Bir Salı akşamı evde otururken ve hiç bir rahatsızlık belirtim yok iken akşam 20.00 civarı


ani bir üşüme ve kırgınlık hissetmeye başladım. Daha önce böyle aniden hasta hissettiğimi hiç hatırlamıyorum. Çok derin ve etkili bir rahatsızlık değil ama yinede sıkıcı bir durum. Daha önce böyle hissetmediğim ve Pandemi sürecinde olduğumuzdan bir ihtimal olarak Covid-19 aklıma geldi tabii.

Ertesi gün kalktığımda çok önemsemeyeceğim bir halsizlik ve 37 derece ateşim vardı. Bu süreçte evden çalıştığım için bir parasetemol alıp işime gücüme devam ettim. Belirtilerde bir artış olmadı fakat çok hafif eklem ağrıları da hissetmeye başladım. Gezen bir ağrıydı bu sonra sadece eklemlerde değil arada bir sırtımın da ağrıdığını fark ettim. Buda daha öncesinden hatırladığım bir hastalık biçimi değildi. Çok hafif nefes darlığım da oldu fakat alerjik astım olduğum için alışık olduğum ve ev akarı veya alerjik olduğum bir şeye maruz kaldığım zaman hep olan şeyler. Normal şartlarda bu durumda doktora gitmem aslında 1-2 güne geçmesini bekleyeceğim bir durumdu. Fakat bir sonraki hafta ofise gideceğim için riske atmadım ve akşam 20 gibi özel bir hastaneye gidip muayene oldum.

Doktor sırtımı dinledi kan tahlili yaptı ve rahatlatmak için serum verdi. Serumdan sonra çok daha iyi hissettim. Doktor tahlilleri değerlendirdi ve Covid belirtisi olmadığını, ciğeri dinlediğinde de bir şey tespit edemediğini ve tomografiye gerek olmadığını belirtti. Fakat yinede süprüntü testi (PCR Testi) aldırdı hani şu burnun dibine kadar soktukları çubuk. İnsanın gözünden yaş getiriyor. Sonra eve gittim ve testin sonucunu beklemeye başladım. Test ortalama 1 gün sonra çıkıyor ve e-nabız üzerinden görüşebiliyor. Ertesi gün kontrol ettiğimde testim çıkmıştı ve pozitif olarak sonuçlandığını gördüm. Çok aşırı şaşırmadım çünkü hissettiğim rahatsızlıklar daha önce alışık olduklarımdan farklı idi. Eşime söyledim tabii oda endişelendi. Bende biraz önce de belirttiğim gibi kronik astım olduğu için ne olacak acaba diye bende bir endişelendi. Korona virüs

Çokta uzatmayayım gerisi aşağıdaki video'da :



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bottom Ad [Post Page]